Vertrekpunt Reisbureau


Vertrekpunt is in 2009 gefuseerd met VakantieXperts. Vertrekpunt vormt een keten in de reismarkt met maar liefst 26 vestigingen in Nederland. Vertrekpunt is al 40 jaar actief in deze branche en is gespecialiseerd in complete all-inclusive reizen, last minutes, zonvakanties, wintersport, autovakanties en stedentrips. Het aanbod in bestemming reikt niet enkel binnen Europa maar wordt uitgestreken tot over Brazilië, Dominicaanse Republiek, Indonesië, Afrika en nog veel meer... Dit overigens in tegenstelling tot de vele andere reisaanbieders en reisbureaus in Nederland.

Uiteraard bieden zij ook een degelijke portefeuille van vakanties en reizen richting Italië, Spanje, Turkije, Bulgarije, Portugal enzovoorts. Kortom Vertrekpunt biedt u een aanbod van onvergetelijke reizen en vakanties naar de mooiste bestemmingen in de wereld.

Atlas Vakanties en het Vertrekpunt reisbureau zijn onlangs een partnership aangegaan. Daardoor kunt u bij Atlas Vakanties vergelijken en profiteren van de laatste reis en vakantie aanbiedingen.