U wilt op vakantie naar Turkije?

Turkije is het  ideale land om naar op vakantie te gaan in een combi van het oosten en het westen waarbij
het westen vooral staat voor de aanwezige westerse luxe en gelegenheden.
Er is veel te doen tijdens uw vakantie in Turkije zoals watersport, een bergwandeling en zelfs wintersport is er tegenwoordig te ondernemen. Of u nu graag aan een van de mooie stranden in de zon wenst te baden of juist eeuwenoude cultuur wilt bezoeken of juist beiden : Turkije heeft het allemaal.

Turkije Strandvakantie

Kleine strandjes in prachtige baaien of juist uitgestrekte lange stranden bieden u alle gelegenheden om te zwemmen, te zonnebaden of watersporten te beoefenen. De fameuze kust trekt elk jaar weer miljoenen toeristen die willen genieten van het prachtige weer. Dit mooie land heeft voor iedere toerist  iets te geven, van een appartement op basis van logies tot luxe hotels met een all inclusive arrangement.

Turkije vakantie atlas

Cultuurvakantie Turkije

Als u een vakantie boekt naar Turkije kunt u ook genieten van alle mooie en toeristische steden. Maar u kunt ook de kleine dorpjes in de bergen bezoeken waar niet veel toerisme komt maar wel de echte Turkse bevolking en cultuur zichtbaar is.
Zeker i.c.m. een all inclusive vakantie in Turkije kunt u genieten van tot een in de puntjes verzorgd verblijf van lekker Turks eten, goedkope kleding en andere zaken zelfs massages indien gewenst.

Turkije heeft ook zo zijn historische plaatsen waar u de cultuur van Turkije kunt bezichtigen. Een van deze steden is Ankara. Ankara is tevens ook de hoofdstad van Turkije. Hier zijn vele tempels uit de Griekse en Romeinse tijd te bezichtigen. Er zijn ook vele plaatsen die massatoerisme trekken zoals Alanya, Antalya en Bodrum. In deze plaatsen is bijna alleen maar toerisme te vinden en zijn er veel witte zandstranden en mooie markten waar u door kunt wandelen. Verder is er ook veel natuurtoerisme in de gebieden van Cappadocië en Pontus.

Turkije en wintersport?

De laatste tijd worden de wintersportvakanties in Turkije ook steeds populairder, het heeft meerdere wintersportgebieden zoals; Uludag,Saklikent en Elmadag. Dus een vakantie naar Turkije is altijd geslaagd.

Tijd voor een vakantie naar Turkije?

Gebruik dan de Turkije vakantie atlas. Want via onze site kunt u veel verscheidene Turkijke reizen & vakanties met elkaar vergelijken, vervolgens de beste aanbieding van een reisbureau selecteren en zo uw ideale Turkije vakantie boeken met de beste prijs/kwaliteit verhouding!