Ontdek Magisch Tunesie tijdens een zonvakantie!

Op nog geen drie uur vliegen kunt u een vakantie doorbrengen in Afrika, namelijk in Tunesië.
Pas sinds de laatste jaren is Tunesië ontdekt door vakantiegangers. Dit vakantieland heeft meer te bieden dan alleen zon, zee en strand! Er is genoeg vakantieplezier te beleven zoals Thalasso therapie (zee-therapie), golven op één van de fantastische golfbanen, stedentripjes en een jeepsafari door de Sahara. Dit kan allemaal tijdens een vakantie in Tunesië! Het aangename klimaat, vriendelijke bevolking en de luxe hotels maken Tunesië tot een perfect vakantieland.

Aanbiedingen van vakanties naar Tunesie

Vakantiebestemmingen Tunesië

In Tunesië is nog geen massatoerisme te vinden, maar het wordt wel elk jaar drukker. Er zijn enkele populaire vakantieplaatsen in Tunesië, o.a. Sousse, Monastir en Hammamet. Op Tunesie Vakantie Atlas vindt u vele vakantieaanbiedingen naar de badplaats Sousse. Deze toeristische stad heeft twee delen, een modern gedeelte en een oude stad (medina). Vanuit Sousse heeft u de mogelijkheid om de badplaatsen Hammam Sousse en Port El Kantaoui te bezoeken. Deze badplaatsen hebben ook een groot aanbod van luxe hotels zodat toeristen hier een prachtige zonvakantie kunnen doorbrengen. De badplaats Hammamet staat bekend om zijn rustige ligging en de mooie stranden, dit maakt Hammamet tot een van de populairste vakantiebestemmingen van Tunesië.
Monastir is een oude havenstad. Uniek aan de badplaats Monastir is dat de stad gebouwd is op de ruïnes van de Fenicische, Carthaagse en Romeinse stad Ruspina uit de oudheid.  De oude haven van Monastir wordt omringd door twee eilanden, die de 'Cap de Monastir' genoemd worden.

Prachtige luxe hotels in Hammamet

All inclusive hotels in Sousse en Port el Kantoui

Eiland Djerba in Tunesië

Daarnaast is het schiereiland Djerba een belangrijke vakantiebestemming. Het eiland Djerba beschikt over mooie natuur en veel palmbomen. Vooral de noordoostelijke kuststrook heeft prachtige stranden, het Djerba-strand en het Seguia-strand zijn aanraders. Aan deze standen van Djerba liggen prachtige hotels, ideaal dus voor een strandvakantie. Maar ook cultuur en historie is terug te vinden op dit eiland. Op het eiland bevinden zich enkele overblijfselen van de Romeinse tijd. En de oudste en bekendste synagoge, genaamd El Ghriba, ligt op Djerba. Wilt u zelf Djerba ontdekken? Bekijk de onderstaande last minute aanbiedingen naar Djerba.

Last minute vakanties naar Tunesische eiland Djerba

All Inclusive vakantie in Tunesië

Het vakantieland Tunesië heeft een groot aanbod van all inclusive resorts. U kunt dus genieten van een heerlijk luxe verblijf in Souse, Monastir of Hammamet. Tijdens een all inclusive vakantie kunt u onbezorgd genieten van uw zonvakantie. U kunt er zelfs kiezen voor een Ultra All Inclusive vakantie, naast ontbijt, lunch en diner zijn zelfs alle extra's in de prijs inbegrepen zoals (non) alcoholische drankjes. Maar er zijn zelfs activiteiten in de prijs begrepen zoals massage en watersporten. Deze extra's zijn variërend per accommodatie. Boek dus snel een ultra all inclusive vakantie naar prachtige Tunesië op Tunesie Vakantie Atlas.

All Inclusive aanbiedingen naar Zarzis

Moderne hotels in Monastir

Luxe vijfsterren hotel, ultra all inclusive

Hotels en appartementen in Tunesië

Wilt u zelf bepalen wat u eet of houdt u  meer van uit eten tijdens uw vakantie, dan is een hotel of een appartement een optie voor u. In Tunesië aan de kust liggen vele hotels en appartementen. U heeft dan alle vrijheid om uw vakantie op eigen manier in te plannen. Bekijk de onderstaande aanbiedingen van hotels en appartementen in o.a. Hammamet, Madia en Zarzis.

Geliefde Appartementen in Port el Kantaoui

Klassiek Familiehotel in Tunesie