Reisbureau Kras.

 

 

Reisorganisatie KRAS heeft een ruime selectie aan mooie reizen & vakantiebestemmingen. Denk hierbij aan reizen en vakanties binnen Europa, Amerika, Azie, Afrika en nog veel meer. Op de Kras hoofdwebsite en via de vele tussenaanbieders websites kunt u zelf kiezen wanneer u gaat, vanwaar u vliegt en met wat voor soort vakantie activiteiten u zoal uw vakantie wilt invullen. Dit kunnen stedentripjes zijn, excursies of gewoon ontspannen en tot rust komen op het strand. Bijna al uw wensen en behoeften kunnen ingevuld worden.

KRAS SterVakanties is ontstaan in 1988. Vanaf 1999 neemt betreffende organisatie deel uit van de TUI, de grootste Europese reisonderneming. In 2007 is de naam KRAS SterVakanties verandert in KRAS.nl. Het doel hierachter was om sterker te kunnen benadrukken dat het een directseller is en vooral actief is op het internet. KRAS.nl reisbureau richt zich met haar diensten voornamelijk op de Nederlandse reizigers.

Atlas Vakanties heeft Kras uiteraard opgenomen in haar reizen vergelijk aanbiedingen. Zo kunt u prijzen vergelijken van aanbieders zoals Kras met veel positieve ervaringen en dat tegen een gunstig tarief.