Hotelspecials HotelarrangementenHotelspecials is een onderdeel van Hotel Booker. Naast Nederland, Belgie, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk zijn wij ook actief in Zweden. Hotelspecials heeft een breed netwerk dat bestaat uit maar liefst 2000 hotels en bungalowparken in bovenstaande landen. U boekt eenvoudig online via de website van Hotelspecials en u geniet vaak van leuke extra's, als kaartjes voor een in de buurt gelegen pretpark, tickets voor een heerlijk diner of casino.

Hotelspecials behoort tot de top van de Nederlandse hotelaanbieders. Tevens garandeert Hotelspecials de laagste prijsgarantie waardoor u voor een relatief laag bedrag geniet van een tot in de puntjes verzorgt hotelverblijf. Boek voortaan uw hotel op Atlas Vakanties.

Atlas Vakanties en Hotelspecials maken het mogelijk om hotelovernachtingen en hotelarrangementen te vergelijken en vervolgens te boeken via Atlas Vakanties. Tevens een ruim overzicht van ervaringen en reacties van gasten die een hotelovernachting hebben geboekt via onze website. Vergelijken, boeken en profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen doet u op de website van Atlas Vakanties!