Fletcher Hotelgroep


Fletcher is een hotelgroep die enkel actief is in Nederland. Bij Fletcher hotelgroep vindt u drie- en vier-sterren hotels door heel Nederland. Voor aantrekkelijke last minutes en/of verzorgde hotelarrangementen bent u bij Fletcher hotelgroep aan het juiste adres. De hotels van Fletcher zijn in de meeste gevallen gevestigd in historierijke gebouwen en liggen gevestigd op de mooiste locaties in Nederland. Denk hierbij aan de duinen, het schitterende heuvellandschap van Limburg en oude historische Nederlandse steden.

Fletcher hotelgroep biedt haar locaties ook aan voor zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, presentaties en bijeenkomsten. Naast zakelijk doelen beiden wij onze locaties aan voor feesten, bruiloften, jubilea en andere gerelateerde bijeenkomsten.

Fletcher hotelgroep is niet alleen specialist in het aanbieden van de beste en meest luxe hotels, ook zijn zij een kei in het organiseren van zakelijke en feestelijke bijeenkomsten.

Atlas Vakanties en Fletcher maken het mogelijk om sterrenhotels en bijbehorende arrangementen te vergelijken en vervolgens te boeken via Atlas Vakanties. Tevens een ruim overzicht van ervaringen en reacties van gasten die een hotelovernachting of vakantie hebben geboekt via onze website. Vergelijken, boeken en profiteren van goedkope en leuke aanbiedingen doet u op de website van Atlas Vakanties!