Een all inclusive vakantie in Egypte staat garant voor luxe en zon!

In Egypte zijn vele vakantiebestemmingen te vinden. U kunt kiezen voor een vakantie in Sharm El Sheikh, Hurghada, El Gouna, Caïro en ga zo maar door. Dit zijn een van de bekendste vakantiebestemmingen in Egypte waar u ooit geweest moet zijn. Kijk op de Egypte vakantie atlas voor nog veel meer ideeën.
 

Sharm El Sheik

Sharm El Sheikh is een prachtig gebied, gelegen op het schiereiland Sinaï aan de Rode Zee. Een prachtige plek om te diepzeeduiken of snorkelen. Onderwater ziet u prachtige koraalriffen en vissen die u nergens anders zult zien. Sharm El Sheikh is een heerlijke badplaats waar u zeker geniet van een onvergetelijke zonvakantie, strandvakantie en duikvakantie.

Vakantie in Hurghada

Hurghada is een bekende badplaats aan de Rode Zee. Hier kunt u watersport activiteiten ondernemen en verschillende bezienswaardigheden bewonderen. Er zijn zelfs twee centrums te vinden, een oud centrum Dahar en een nieuwer gebied Sakkala.

El Gouna

El Gouna, is ook een erg populaire badplaats. Hier kunt u verschillende excursies maken op zowel het land als op het water. Tevens is het prachtig om in dit gebied te duiken en snorkelen om zo de onderwater wereld van Egypte te bewonderen. Vele vakantiegangers boeken dan ook een duikvakantie naar El Gouna.

Cairo

Caïro, de hoofdstad van Egypte, is een erg mooie en grote stad en behoort tot een van de grootste steden van de wereld. U kunt hier vele musea bezoeken en in de avond genieten van een bruisend uitgaansleven.

Soorten vakanties

Er zijn verschillende soorten vakanties in Egypte mogeliijk. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een last minute vakantie naar Egypte of een ultra all inclusive vakantie in Sharm el Sheik en Hurghada.  Een nijlcruise is ook een onvergetelijke ervaring. Tijdens de nijlcruise bezoek je prachtige tempels, monumenten en steden. Maar u kunt natuurlijk ook genieten van het zonnetje op het het dek van de boot. Maar een duikvakantie of snorkelvakantie in de Rode Zee is ook een geweldige ervaring, ontdek de prachtige koraalriffen en kleurrijke vissen. Dankzij het warme klimaat, de Rode Zee en de prachtige ressorts is een strandvakantie en zonvakantie natuurlijk ook mogelijk! Zoals u ziet kunt u uw vakantie helemaal zelf samenstellen.

Verblijfsmogelijkheden

Sinds de laatste jaren zijn er talloze verblijfsmogelijkheden in Egypte te vinden.  Zo kunt u voor de mooiste hotels, ressorts en appartementen kiezen met faciliteiten die u wenst tijdens een verblijf in prachtig Egypte. Als u  van luxe en comfort houdt dan is misschien het Titanic resort in Hurghada een perfect vakantieadres voor u. Hier heeft u alles wat u wilt hebben en kunt u onbezorgd genieten van de vakantie. Het Titanic Resort is één van de  all inclusive ressorts in Egypte. In de badplaatsen Sharm El Sheik en Hurghada zijn genoeg (ultra) all inclusive ressorts te vinden. Een verblijf in een vijfsterren all inclusive hotel staat garant voor luxe en vakantieplezier. Wanneer u graag zelf kookt zijn er natuurlijk  ook appartementen waar u zelf voor het eten kunt zorgen. U zult zeker een hotel, appartement of resort tegenkomen die helemaal naar uw wens is. Bekijk de onderstaande all inclusive en last minute aanbiedingen.