Relaxe & goedkope zonvakantie aan het Zonnestrand of Goudstrand in Bulgarije!

Bulgarije is een land dat in de Balken ligt en dit land zit boordevol verschillende bezienswaardigheden. U hoeft niet speciaal naar een culturele plek heen te gaan, alleen de huizen in Bulgarije hebben al iets speciaals. Deze zijn op Bulgaarse architectuur gebouwd. Deze huizen zijn apart gebouwd en dit geeft een mooi gezicht. Naast de apart gebouwde huizen zijn er nog meerdere bezienswaardigheden waaronder de Boyanakerk, de Ridder van Madara en nog veel meer. Langs de culturele bezienswaardigheden staat Bulgarije ook nog bekend om zijn muziek. Deze muziek is zeer geliefd vanwege het voorkomen van zeer onregelmatige maatsoorten. Voor een geslaagde vakantie moet u zeker in Bulgarije zijn. Bulgarije Vakantie Atlas biedt u verschillende vakanties aan in heel Bulgarije, de keus is aan u om een mooie bestemming uit te kiezen.

Verblijfmogelijkheden

Er zijn vele overnachtingsmogelijkheden in Bulgarije. U kunt met het gezin of met een groep vrienden verblijven in appartementen, hotels en campings. Aan het Zonnestrand (Sunny Beach) en aan het Goudstrand (Golden Beach) liggen prachtige hotels en all inclusive resorts. Geniet vanuit uw luxe resort van een prachtige strandvakantie aan de Zwarte Zee. Andere vakantie bestemmingen in Bulgarije zijn Varna, Duni en Bansko. Deze bestemmingen zijn wat rustiger en minder ontdekt door toeristen. Bulgarije is nog een vrije nieuwe vakantiebestemming, hierdoor zijn de meeste hotels en appartementen nog in zeer goede staat. Bekijk de onderstaande aanbiedingen naar Bulgarije:

Prachtige all inlcusive resort in Duni, Bulgarije

All Inclusive resort in Byala, zeer geschikt voor families met kinderen

Gaat u er een culturele vakantie van maken of een relax vakantie? Maak een jeepsafari door het binnenland, een cruise op de Zwarte Zee of een stedentrip naar Istanbul! Genoeg excursie mogelijkheden in Bulgarije. Mocht u hier aan uit zijn bekijk dan ons brede assortiment van reizen naar Bulgarije en boek de goedkoopste zonvakantie eruit!

Sunny Beach (Zonnestrand)

In Bulgarije ligt het beroemde Sunny Beach, oftewel Zonnestrand, dat zowel geschikt is voor jongerenvakanties als voor familievakanties. Hier gaan ieder jaar duizenden jongeren op vakantie om lekker los te gaan. Sunny Beach is dan ook een echt uitgaanscentrum. Hotels liggen hier heel dichtbij het centrum waar het 's avonds en 's nachts los gaat. Ook het strand ligt op loopafstand en is dus makkelijk te bereiken. Bekijk onderstaande hotel aanbiedingen aan het Zonnestrand.

Prachtig luxe hotel aan de Bulgaarse kust

Appartement aan het Zonnestrand

Beste aanbiedingen van hotels & appartementen aan Sunny Beach

Golden Beach (Goudstrand)

Een verlengstuk van Sunny Beach heet Golden Beach. Golden Beach, oftewel Goudstrand heeft zijn naam te danken aan het  goud-gele zand en het water helder blauw is. Het strand is ook erg breed en heel schoon. Golden Beach is minder populair als jongerenvakantie maar is juist ideaal voor een romantische vakantie of voor een gezinsvakantie.

Bekijkt u eens alle aanbiedingen op Bulgarije Vakantie Atlas. U vindt hier een overzicht van goedkope appartementen, hotels, villa's en campings. U heeft keuze uit veel aanbiedingen.